Omdat het laden van deze pagina te zwaar zou worden als we alle foto's op deze pagina zouden zetten hebben wij besloten dat we de foto's in een fotoalbum zetten. De foto's van het park en een korte impressie van 4 verschillende wandelingen kunt U hier vinden http://creamon.magix.net/ (Fotoalbum laad in een nieuw venster). In de map Arcen vind u de foto's.
Wandeling 1 kunt u vanuit het park lopen. Maar u kunt ook de auto pakken en dan op een parkeer plaats gaan staan in de buurt van het Dorp Arcen.
Wandeling 2 is een wandeling die u kunt lopen vanuit het park. Dit is een redelijk lange wandeling. Maar men kan het makkelijk korter of langer maken.
Voor de wandeling Reindermeer heeft u de auto nodig. Maar het is een schitterend gebied.
Voor de Hamert heeft u ook de auto nodig. Maar het ligt wel allemaal dichtbij. Dit is maar een kleine impressie van de mooi natuur die u kunt vinden rondom het park en de omgeving.
Op sommige foto's ziet u een hond. Dat was onze Blacky.
Alle bovenstaande foto's en het copyright zijn van Monique van der Veld.
De foto's en het copyright van het Plantaria zijn van Monique van der Veld en Jacques van der Veld.
Als u de foto's beeldschermvullend wilt zien kunt u in het fotoalbum klikken op dit tekentje rechts boven dan zullen ze beeldvullend worden. Bent u klaar met het bekijken kunt u gewoon op Esc drukken van u toetsenboord.
In de andere map staan nog verschillende foto's die ik (Monique van der Veld) heb gemaakt. Fotograferen is een hobby van mij. Maar deze foto's hebben niets te maken met Arcen.